Σάββατο 29 Ιουνίου 2013

«Δεν ενδιαφέρομαι για το Δήμο της Αθήνας»

Διαψεύδει τα σενάρια περί δυσαρέσκειας για τη μη υπουργοποίηση ο Βορίδης

Κανένα περιθώριο να θέσει υποψηφιότητα για το Δήμο Αθηναίων δεν άφησε...., ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Μάκης Βορίδης, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα «Παραπολιτικά» του Σαββάτου. 

Μεταξύ άλλων διέψευσε τα σενάρια που είδαν το φως της δημοσιότητας και τον ήθελαν να είναι δυσαρεστημένος από τη μη υπουργοποίησή του. Πάντως σε ερώτηση για το αν και κατά πόσο το πολιτικό του παρελθόν αποτελεί εμπόδιο στην εξέλιξή του, ο κύριος Βορίδης απάντησε ότι «Αν εξαιτίας της πολιτικής μου διαδρομής δεν έγινα υπουργός σε κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας», για αυτό θα πρέπει να ρωτήσετε τον πρωθυπουργό.

Παράλληλα, ο Μάκης Βορίδης μίλησε και στο Συνέδριο της ΝΔ από το βήμα του οποίου ανέφερε:

«Η κρίση στην Ελλάδα έχει συγκεκριμένο όνομα και επώνυμο. Για την καταστροφή του τόπου ευθύνονται οι επιλογές του ΠΑΣΟΚ, του Ανδρέα Παπανδρέου, σε μια συγκεκριμένη χρονική στιγμή» είπε ο βουλευτής της ΝΔ, Μάκης Βορίδης, από το βήμα του 9ου τακτικού συνεδρίου του κόμματος.

Εξάλλου, τόνισε: «Πρέπει να υπερασπιστούμε τις αξίες της Δημοκρατίας, της Ελευθερίας, του Έθνους». Επιπλέον, έκανε λόγο για μεγάλη σύγκρουση και μεγάλη αναμέτρηση με την αριστερά.

«Θα κρατήσουμε τα ιδεολογικά νάματα. Τον ευρωπαϊσμό του Κωνσταντίνου Καραμανλή, την αφοσίωση στις αξίες της ελευθερίας του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, την επανίδρυση του Κώστα Καραμανλή, τη νέα Ελλάδα του Αντώνη Σαμαρά», συνέχισε και επισήμανε πως για να πετύχει οριστικά η ανάκαμψη και η ανάπτυξη προϋπόθεση είναι μια μεγάλη ιδεολογική νίκη και μια μεγάλη ιδεολογική ήττα.

«Ήττα της αριστεράς και νίκη της παράταξής μας» σημείωσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου