Τρίτη 2 Ιουλίου 2013

Κοίταξτε ποιος τολμά να μιλά για τον Καραμανλή...

Ο κύριος Πάγκαλος σήμερα προέβη σε μια πολύ σκληρή δήλωση κατά του πρώην Πρωθυπουργού και Αρχηγού της ΝΔ κ. Κώστα Καράμανλή. Ο κ. Πάγκαλος εμφανίζεται τον τελευταίο καιρό ως τιμητής των πάντων έχοντας άποψη για άλλους και για όλα. ...


Δεν μας έχει απαντήσει ακόμα τι έπραξε το βράδυ των Ιμιών όταν " ο αέρας πήρε τη σημαία " και ΄το βράδυ που παρέδωσε τον Οτσαλάν στους Τούρκους;

Ακόμη, δεν έχει απαντήσει τι έκανε όταν ο Καραμανλής έφερνε την Cosco στην Ελλάδα και ο τότε Πρόεδρος του κ. Παπανδρεόυ διαδήλωνε έξω από το λιμάνι. Ενώ τώρα βγαίνει διθυραμβικά και πανηγυρίζει για τις νέες επενδύσεις της Cosco στην Ελλάδα.

Από την άλλη, δεν μας έχει πει τίποτε γιατί σταμάτησαν ως κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ την συμφωνία Μπουργκάς - Αλεξανδρούπολη που είχε υπογράψει ο Κώστας Καραμανλής το 2007 με τον Πούτιν.
Τ
έλος να ξέρει ακόμη κάτι, ο Καραμανλής το 2008 στο Βουκουρέστι είχε τολμήσει να βάλει ΒΕΤΟ για τα Σκόπια όταν αυτός ως υπουργός Εξωτερικών μαζί με τον τότε πρωθυπουργό Κώστα Σημίτη το 1997 στη Μαδρίτη, αναγνώριζαν τις γκρίζες ζώνες στο Αιγαίο με την Τουρκία.

ΥΓ: Θα ακολουθήσουν και άλλες αποκαλύψεις  για να δούμε ποιόν πραγματικά εξυπηρετούν όλες αυτές οι επιθέσεις.

 Ο Δεξιός Οπισθοφύλακας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου