Τρίτη 2 Ιουλίου 2013

Παυλόπουλος: Το κακό το έκανε ο Σημίτης

Την εκτίμηση ότι "το μεγάλο κακό συντελέστηκε και στην περίοδο Σημίτη", εξέφρασε ο βουλευτής της ΝΔ, Προκόπης Παυλόπουλος μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Real Fm, αναφερόμενος στις δηλώσεις του Μάκη Βορίδη για τον Ανδρέα Παπανδρέου...
.
"Ας μη ξεχνάμε πως μπήκαμε στην ΟΝΕ την περίοδο εκείνη" ανέφερε ο κ. Παυλόπουλος προσθέτοντας ότι : "Και ο Ανδρέας Παπανδρέου και ο Κώστας Σημίτης, ιδίως, κυρίως όμως ο Γιώργος Παπανδρέου οδήγησαν τη χώρα στο καταστροφικό μνημόνιο και σε αυτό τον εφιάλτη, τον οποίο βιώνουμε σήμερα".
Αναφορικά με τις δηλώσεις του Βύρωνα Πολύδωρα στον Real Fm, ο βουλευτής της ΝΔ τόνισε ότι "σε καμία περίπτωση δεν είμαστε σύμμαχοι με ένα κόμμα το οποίο εξ ορισμού είναι αντίθετο με την έννοια της δημοκρατίας".
Παράλληλα σημείωσε ότι η ψήφος στη Χρυσή Αυγή ήταν «ψήφος διαμαρτυρίας» και υπογράμμισε ότι "με αυτόν τον κόσμο είμαστε σύμμαχοι με έναν κοινό στόχο αλλά σε καμία περίπτωση με το κόμμα".
Αναφορικά με την συγκυβέρνηση με το ΠΑΣΟΚ, ο κ. Παυλόπουλος είπε ότι "κάποιοι από το ΠΑΣΟΚ μετέχουν στην κυβέρνηση όχι γιατί δικαιώνεται η πολιτική τους, ούτε γιατί είναι τόσο απαραίτητοι, ώστε να βγούμε έξω από το κάδρο της τρόικας. Συμβάλλουν για να μπορέσουν να διορθώσουν τα τραγικά λάθη που έκαναν προηγουμένως".

Πηγή:enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου